1 Jun 2017

M.A.G.U.S. Sápszedő és Rakomány megcsapolása kártyák

így készült a kártyaillusztráció

Mindig nagy megtiszteltetés a M.A.G.U.S. kártyajátékaihoz illusztrációkat készíteni. Ez a feladat most azért volt különös, mert egy olyan kártyapár festményeire kaptam felkérést, ahol a két rajz ugyanazt az eseményt ábrázolja más szemszögből.
A kártyák leírása nagyon szemléletesen megadta a helyszínt és a varázsló jellegzetességeit, valamint ismertette a szituációt. Mivel a szituáció, a mozdulat, és a főszereplők teljesen megegyezőek, így egy lapra mindjárt két szögből vázoltam fel ugyanazt a mozdulatot.

3 Dec 2014

25 Nov 2014

Csodák Könyve - Azúrfolyó

így készült az illusztráció




Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan kreatív emberekkel dolgozhatok együtt, mint Somlói Feca, aki nem csak író, hanem zeneszerző és kiváló kommunikációs szakember is egyben.

A Delta Vision gondozásában megjelent Csodák Könyve című fantasy könyv második része az Azúrfolyó címet viseli majd. Feca még a történet alakításának szakaszában keresett fel az illusztráció ötletével, így egymást tudjuk inspirálni a készítés során.

15 Nov 2014

Embertelen jó

Így készült a zombiangyal



A Delta Vision Könyvkiadó szerkesztője Erdélyi István “Raon” keresett meg azzal a feladattal, hogy készítsem el Gaura Ágnes Embertelen jó című kötetéhez a könyvborítót. Nagyon megtisztelőnek tartottam, hogy egy ismert és sikeres írónővel dolgozhatok együtt, és a megkereséshez mellékelt rövid leírás is felkeltette az érdeklődésemet, hiszen nem egy szokványos illusztráció készítésével kerestek meg, hanem egy, a vörös szín kivételével teljesen monokróm kompozíció volt az elképzelés.

Gaura: Szerettem volna elkalandozni a Boriverzum romantikus-kalandos képi világától, mivel a novelláskötet sokféle szöveget foglal magába, és rendelkezik sötétebb, komorabb darabokkal is. Szóval nem azért gondoltam fekete-fehérben, mert tudtam, hogy új borítófestővel kell majd együtt dolgoznom, és azt gondoltam, ne tegyük magasra a lécet: egy minimalista dizájnnal csak megbirkózik az ismeretlen művész úr :D